Перец для фарш

http://fresh-recipe.ru/post/90439509128 http://fresh-recipe.ru

Маринад(расчёт на 1 литр воды):1 ст.л.соли1ст.л.сахара1/3 ч.л. лимонной кислотычёрн.перец (горошек)- на свой вкуславровый лист – на свой вкус

Перец моем, очищаем и ошпариваем в кипятке 2 минуты, затем этот перчик укладываем в чистую банку и заливаем кипящим маринадом.Крышку стерилизуем 2 минуты и закрываем банку. Переворачиваем и даём остыть…УСЁ!!!)))

-rjeTnKY8-k.jpg

Advertisements

Tags:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: